Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Χαραυγή (μέρος 1)!




Το επίσημο teaser trailer μας πρόσφερε η εταιρία παραγωγής των ταινιών "Λυκόφως" αρκετούς μήνες πριν την επίσημη προβολή της τέταρτης ταινίας βασισμένη στο βιβλίο Χαραυγή της Στέφανι Μάιερ. Μετά τα 21 δευτερόλεπτά που παρουσιάσανε οι ηθοποιοί Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ και Κρίστεν Στιούαρτ στα βραβεία MTV η εταιρία Summit αποφάσισε να προσφέρει κάτι παραπάνω.
Δείτε το και απολαύστε.


7 σχόλια:

  1. Αχ... πόσες θα ήθελαν να σπάνε τα σανίδια με τον Rob στη θέση της ξενέρωτης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κοπελάρα μου.... ΠΕΣΤΑ... α


    λλά έχω μια ένσταση στην παραπάνω δήλωση...

    Συμφωνώ απολύτως στο ξενέρωτη, γιατί η Κρίστεν είναι πολύ ξενέρωτη.... αλλά δεν θα ήθελα να σπάσω τα σανίδια με το αγγλάκι.... Στην περίπτωση όμως του Έντουαρτ Κάλλεν έσπαγα και ξυλουργική ολόκληρη όχι μόνο τα σανίδια! (Αν τους ξεχωρίσεις δηλαδή...LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααα... εγώ καθόμουν και στους δύο. Και στον Έντουαρτ και στον Rob! :P
    Γενικά μου αρέσει το αγγλικό στυλάκι... (ανωμαλία το ξέρω αλλά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι το αγγλικό στυλάκι αυτό που με ξενερώνει. Είναι ότι δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη στις συνεντεύξεις (αν δεν μπορείς να το πεις ζωγραφισέ το) και το γεγονός ότι κάνει απίστευτους μορφασμούς και φέρεται σαν σπαστικό.

    Έτσι μου 'ρχεται να πιάσω το πρώτο αεροπλάνο για Χόλιγουντ και να πάω να τον πιάσω από το... εξωφρενικά υπέροχο μαλλί του (γκουλπ) και να του πω ότι είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην Τζούλια Ρόμπερτ στην ταινία Pretty Woman ....

    "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα δεν με πειράζει... και πάλι θα ήθελα να τα πειράξω τα μαλλάκια του! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποτε θα προβληθει το πρωτο μερος στην Θεσσαλονικη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλεται στις 18 Νοεμβρίου. Περισσότερα νέα είμαστε σίγουροι ότι θα μας έρθουν όταν πλησιάζει ο Νοέμβριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή